lørdag 24. juli 2010

Besøk av Marianne Velle med familie :)

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen.. men her kommer litt! :)

Vi har nettopp kommet hjem fra vår lille ferietur, som i år har vært i Sverige, uten Luna. Hun var hos min svigerfar, og jeg tror de har hatt det veldig fint! (tross dårlig vær her hjemme, mens vi har kosa oss i varmen i Sverige ;)

Dagen før vi dro fikk vi besøk av Marianne, Kevin, Daniel, Alexander, Natalie, Embla og Mira! Det var kjempekoselige, vi var på Alnes fyr og holdt på å blåse bort, vi gikk opp trappene til Fjellstua og så utover ålebyen, og vi grilla og kosa oss i hagen. Veldig kjekk gjeng som jeg håper vi ser igjen om ikke så alt for lenge! Takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake! :)

Marianne Velle og co på besøk 002

Embla og Mira låner dukkehuset. To nydelige hunder :)

Marianne Velle og co på besøk 003

Det tørkes soveposer, liggeunderlag, tepper, håndklær, klær og lavo etter en våt natt :)

Marianne Velle og co på besøk 010

Mira og Luna ventet tolmodig sammen med meg mens resten var oppe i fyret på Alnes.

Marianne Velle og co på besøk 011

Embla ventet også, ikke fullt like tolmodig.. :)

Marianne Velle og co på besøk 015

Hele gjengen på vei ned mot stranda på Alnes….

Marianne Velle og co på besøk 026

…der de tøffeste bada! (Thomas, Hege og Natalie)

Marianne Velle og co på besøk 029

Sporty jente :)

Marianne Velle og co på besøk 023

Små barneføtter :)

Marianne Velle og co på besøk 032

To fotografer og en modell :)

Marianne Velle og co på besøk 040

Hundene koste seg også på stranda.

Marianne Velle og co på besøk 049

Vi møtte en fin blanding av islandsk fårehund og collie :)

Marianne Velle og co på besøk 035

Lang, lang rekke, Mira ut av rekken går…

Det var det jeg hadde av bilder fra det besøket, tok ikke med kamera opp på fjellstua, men det kommer sikkert noen bilder derfra på Marianne sin blogg?

På kvelden tok jeg ut minnebrikken og la over bildene på dataen. Og der sto den fremdeles, mens vi dro på tur med kamera uten brikken i…. Litt ergelig det da, hadde lyst å ta mange bilder på vårt første stopp – Snilsberg familiepark. Der var søte små kje og kalver, og Thomas matet kalvene fra hånda, såååå søtt da, men desverre ikke tatt bilde av.. Dagen etter var det innom Elkjøp og kjøpe nytt minnekort :) Så no har jeg et i reserve da, det kan jo være greit å ha :)

Det nærmer seg Biri utstillinga, og jeg gleder meg! Det blir meg, Ronny og Luna som reiser, barna blir ikke med, siden det blir mye bilkjøring og mye venting på dem, noe de er ganske metta på no etter en uke med kjøring i Norge og Sverige.

Vi kjører nedover tidlig på fredag, slik at vi kommer frem på ettermiddagen. I fjor hadde ikke Ronny ferie, så da kom vi så sent, men i år har vi begge ferie, og kan reise tidlig, så det blir bra.

Vi skal bo på Furuodden camping, i hytte nr 10 ! Hvem andre av dere bloggere er det som skal til Biri i år? Skal dere bo på Furuodden?

Ha en fortsatt fin sommer!

17 kommentarer:

Nøve sa...

Hei på deg Marte! Så moro å høre litt fra deg igjen, og veldig moro å se alle de fine bildene :)

Nalle og jeg skal bo på nr 18 ;o) Vi kommer fredagskveld og blir hele helga. Jeg vet at søstera hans, Tuuli kommer til Furuodden også..
Det blir to nydelig Brown girls i ringen!!

T :-) sa...

Så flotte bilder du har tatt! Og jeg likte toppen også, nydelig :-)

Barfi og jeg skal på Biri-utstillingen. Vi skal kun delta på utstillingen og kjører opp og ned på lørdag.

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere!! Vi skal åsså på biriutstillingen og bo på furuodden. Hvet ikke helt hvem hytte da men..!
Da ses vi der!
Kjempe fine bilder du har tatt!!
Ha en fin uke!!

Nøve sa...

Tove, hva er det du sier??? Det blir så hektisk, vi får altfor lite taletid hvis du er på den måten ;o)

Tove sa...

Da må du prioritere meg på utstillingen da Nøve og de andre på campingen ;-) Jeg har jo sagt det at jeg vet ikke om det blir snakket med noen...Uansett så blir det nok morsomt å se alle sammen :)

Luna sa...

Tuuli er søøøt :) Vi skal også være hele helga :)
Gleder meg til å se Barfi! Og hilse på deg, Tove :)
Er Roxie blitt åpen klasse? da blir det i så fall tøff konkuranse.. ;) Er ikke så nøye på resultatet igrunn, bare gøy å være der å se alle lappene :) Håper på rødt da, men det holder.. :) Liker meg ikke så godt i ringen, og det smitter kanskje litt på luna, kanskje det er noen av ungdommene som har lyst å gå med henne..?!! :))
Har ikke fått info og nummer i posten enda jeg, har dere?? Var litt sein med påmeldinga, det kan jo være derfor.. :)

Tove sa...

Jeg har fått info på e-post. Tror det ble sendt ut på fredag. Katalognummeret må vi vel hente på utstillingen eller i hytte nr 9 på campingen?
Det skal delta 12 valper og 29 voksne i FL og ALLE er selvfølgelig verdens vakreste :-) (etter Barfi da selvfølgelig ;-))

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere!!! Roxie skal stille i ung hund. Hun er ennå under 2 år så da kan hun stille der ennå! Skal bli spennende å så åssen det går på Biri. Siste utstilling Roxie var med på fikk hun blått. Hun var for bamsete også hadde hun for stort hode ifølge dommeren. Så vi får se hva dommeren mener denne gangen da?
Ha en fin uke!!

Dixie sa...

Det var sååå kjekt på Biri i fjor!!! Men dessverre får vi ikke kommet oss dit denne gangen... Høres ut som det er mange som skal dit, så det hadde vært veeeldig gøy å hilse på alle som var der i fjor igjen, også alle de andre som ikke var der sist gang! Men det får nok bli et annet år...

Gleder meg til å høre hvordan det går med alle sammen, og se bilder når dere kommer hjem igjen! :D Er det neste helg det er?

Gry og Milli sa...

Oi, oi, oi, det så virkelig ut som Marianne og gjengen hadde godt av å få tørket utstyret sitt!!

Flotte bilder Marte!!

Skal ikke til Biri i år. Milli er sommerkledt (i hennes tilfelle begynner det å nærme seg naturist;o), og jeg kjenner meg mer enn forsynt av utstillinger for tiden. Dumt, for egentlig er det jo kjempekos! Vi kommer nok sterkere tilbake:o)

Kos dere på Biri, og god tur nedover!!

Luna sa...

Mange hunder som skal stilles da, så gøy :)) Har ikke fått noe e-post jeg.. må vist høre om alt er ok.. :)

Så dumt at ikke dere kommer, Tina og Gry :/ Har sett noen bilder av en lite pelskledd milli ja, så skjønner at du ikke gidder å stille da.. ;) Luna røyter aldri så mye hun.. No ligger hun midt i betongstøvet til ronny som driver på ute, så spørs om jeg får henne ren da men..!! Akkurat no har det skjært seg litt med barnevakt, så kanskje må jeg ta turen aleine.. litt langt og kjipt det da, så håper det ordner seg!!

Nina og Bonnie sa...

Så flotte bilder du tar, Marte!!! Det er en fryd å se på dem. :)))

Koselig med Marianne og co på besøk. Så ut som de var blitt litt våt også, men sånn er det å ligge i lauvo. Ble de tørre før de skulle videre???

Vi sees ikke på Biri, den turen synes jeg er for lang å ta alene. Dere for kose dere masse dere som skal dit. Jeg for kose meg med bilder etterpå. Ta masse bilder dere som skal dit, hører dere?????

Luna sa...

Takk for det, Nina! Hyggelig å høre :)
De ble tørre før de dro videre ja, det ble heldigvis både litt varmt og sol og litt vind, da tørka det fort opp :)
Jeg syns også turen blir litt lang aleine for min del, så jeg håper det ordner seg mht barnevakt.. Synd du ikke kommer, hadde vært veldig moro å få hilse på Charlie og deg.. en annen gang, forhåpentligvis! ;)
Jeg skal prøve å ta masse biler, forhåpentligvis er Ronny med, og kan være fotograf :)

Ville sa...

Så fin ny heading av vakre Luna.

Flotte bilder fra besøket av gjengen fra Marnardal:o)))

Lykke til på Biri!!!

Luna sa...

Takk!! :)

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk