mandag 2. august 2010

Biri!

Fredag midt på dag satte jeg og Luna oss i bilen med nesa mot Biristrand, og utstilling i regi Norsk Lapphund Klubb! Planen var opprinnelig å reise meg og Ronny, men så svikta barnevaktene, og Ronny måtte være hjemme med ungene. Jeg veide litt for og imot om jeg skulle reise aleine, men kom frem til at jeg sikkert ville angre om jeg ikke dro. Det pleier å være Ronny som kjører på lengre turer, så de seks timene i bilen kjentes på kroppen når jeg kom frem. Men jeg fant lett frem, både til Furuodden og utstillingen neste dag, uten noe problem! :) (litt stolt;)

Vel fremme på furuodden camping fredag kveld  fant jeg hytta mi, som var så skeiv at døra måtte hektes på en krok for å ikke å lukke seg når den sto åpen, og kjøleskapdøra dreiv å åpna seg hele tiden, så til slutt måtte jeg sette noe foran. Vel vel.. var ikke så mye der da, mest for å sove.. :)

Før jeg har bært inn tinga mine fra bilen kommer Nøve, Nalle, Mona og Tuuli forbi, og det blir bydd opp til tur! Veldig kjekt! Flere og flere kom til, og som en flott lapphundparade gikk vi gjennom campen og nabocampen :) Fikk hilse på flere bloggere som jeg ikke har møtt før, og der var sunnmøringer med valper og det hele var veldig kjekt. Jeg har ikke tatt noen bilder fra denne helga desverre…

Dagen etter var det tid for utstilling, Luna var flink i ringen, vi er fornøyd med resultatet, grillmaten på treffet etterpå smakte fortreffelig, og det samme gjorde den gode BLÅBÆRPAIEN som Guri hadde laga til dessert! Raili Molin hadde et foredrag om MH – test og gjennomføring - spennende og lærerikt! Har lest litt om dette før, men kjekt å høre hva Raili syns og mente om de forskjellige øvelsene.

Biri013_thumb

Knabba dette bilde av Nøve – håper jeg blir tilgitt, syns det var så koselig, og må jo ha med hvertfall ett bilde fra utstillingen :) Tuuli, Luna og Nalle – tre fine brune lapphunder :)

Kritikken;

Snygg. M. bra prop. Vackert huved. Bra øron. M. bra øgon. Bra nos & bett. Vel kroppad m/bra øverlinje. Bra ben. Rør seg m/bra & velbalanserad steg. Bra pels. Utm. temp.

1kval,1konk,CK,2BTK

Kjempefornøyd :)

fossen på vei fra biri   luna 035 

Takk for hyggelig helg!

14 kommentarer:

Nøve sa...

Så koselig å høre fra deg igjen! Jeg (og Nalle) syns Luna har blitt utrolig flott! Det var så moro og se henne, og deg, igjen. Velfortjent seier i ringen, gratulerer så mye!!!

Nina og Bonnie sa...

Du er kjempetøff, Marte!!! Tar den turen helt alene og finner fint fram. Neste gang er det meg og da håper jeg vi møtes. Jeg har gått glipp av Biri nå i 3 sommere.

Luna sa...

Tusen takk for det Nøve! Er glad vi tok turen, veldig hyggelig å møte dere igjen også :)

Takk for det, Nina! Neste år er det dere ja, og da gleder jeg meg til å få hilse på deg og Charlie! :))

Marianne sa...

Så tøff du var som tok turen alene da Marthe..Egentlig så er det ikke så galt når man har gjort det noen ganger!!
Grattis med fin kritikk på Luna, det var vel fortjent, for hun er kjempe vakker!!

Luna sa...

Tusen takk, Marianne :)
Jeg er litt sta, så når jeg hadde bestemt at jeg skulle til Biri, så skulle jeg til Biri ;) Følte på meg at jeg kom til å angre om jeg ikke dro, så da var det bare å sette seg i bilen :)

Gry og Millis blogg sa...

Kjempetøft gjort Marte!!!

Det høres og ser ut på både din og de andres blogger som om turen var verdt det:o)

Nok en gang, gratulerer med flott resultat på Luna!!!

Ville sa...

Gratulere med flott resultat på Luna-jenta:o)

Jeg får også lyst å komme til Biri neste år, når jeg ser og leser hvor gøy dere har det. Attpåtil fikk dere litt innputt fra Raili...å det hørtes så kjekt ut!!!

Luna sa...

Takk, Gry og Berit!
Jeg har møtt ganske mange av bloggerne no, men Ville m fam. har jeg igjen å møte :) moro om dere kom neste år :) Ville og Luna er jo i slekt, stemmer ikke det?? :)

Dixie sa...

For en kjempekjekk helg det høres ut som dere gar hatt! Jeg husker veldig godt den turen på fredagen fra i fjor, den var så koselig! :D
Håper vi også klarer å komme oss til Biri igjen neste år! :D

Luna sa...

Ja, håper dere kommer neste år! :)

Ragnhild B. sa...

Jammen bra du tok turen, Marte! CK er moro å komme hjem med! Hyggelig å hilse på deg og Luna!

Berit sa...

Så trivelig dere har det på utstilling, blir litt misunnelig- tro om det fins utstillig for rasen Praktblanding ??? Der skulle vi nok stille...

Luna sa...

Ragnhild - ja, det var absolutt verdt turen ! :) hyggelig å hilse på dere også :)

Berit - det er jo fordelen med å ha rasehund, man har mange som man kan dele gleden med, over hvor flotte hunder vi har ;)
Dere hadde fått hard konkuranse i klassen praktblanding om "vår" kjekke balto som er lunas "kjæreste" oppi gata hadde vært med hvertfall, for han er jo "bærre lækker" ;) men kango er slettes ikke værst han heller! Grattis med kango som godkjekt ettersøkshund - ikke værst!! :)

Anonym sa...

Genial dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.