mandag 28. februar 2011

Vinterferie!

Ja, da var vinterferien her! Jeg har ikke fri hele uka, men noen fridager blir det. De skal nytes til det fulle! No har jeg vært en liten tur med Luna, sola skinner og vi må snart ut igjen, men først tenkte jeg at jeg skulle skrive et aldri så lite blogginnlegg.

Det er full rulle med idrettskole, stallen, lekser for skolejenta, zumba, møter, osv.. Til tider litt hektisk, men stort sett bare veldig kjekt! :)

Luna har det veldig bra, har blitt enda litt roligere, men er fremdeles med på leken om noen byr opp til det :) Hun er blitt ekstremt kosete, og ganske lydig, og blitt veldig glad i mat. Hun har en kilo for mye på kroppen som vi må få bort før utstilling i Sunnmørshallen i mai. Det er vel den utstillinga pluss Biri vi skal ha med oss i år. Jeg husker ikke om jeg bestilte hytte med en gang slik som det ble oppfordret til, må vist ringe å sjekke. Jeg må finne ut hvilke hytte jeg hadde sist, slik at jeg ikke får den igjen, den sto helt skjevt og var derfor ikke noe særlig…

Vi har bestillt oss tur til Grand Canaria i 2 uker i sommer, det skal bli deilig!! Bahia Feliz. Så da håper jeg at hundepasseren er hjemme og ikke på jobb, litt skummelt når det er så usikkert som det er, siden han er tilkallingsvakt og kan bli bedt om å reise ut (jobber på plattform) når som helst, men vi får bare satse på at det ordner seg. Det er jo minuset med disse feriene langt avgårde, at Luna ikke kan være med. Men men, det er bare 2 uker, ikke all verden, så det over lever hun (jeg) vel ;)

På lørdag hadde vi lapphundtreff i Sykkylven der hvor Kjærsti bor. Vi gikk en tur rundt om Velledalen skole, og rastet nede ved en elv. Koselig!  Her følger noen bilder fra treffet;

møre cup og lapphundtreff 075

møre cup og lapphundtreff 088

møre cup og lapphundtreff 089

møre cup og lapphundtreff 093

møre cup og lapphundtreff 074

Luna hadde bursdag 13. februar og ble 3 år! Jøss som tiden flyr…

fairdogs øôgonsten 5 uker

ha en fin uke!

9 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Utrolig flott bilde du har i headingen din Marte. Vakre Luna:o)

Høres lurt ut å ringe Biri, så slipper du å ligge på skakke hele helgen:o)

Milli har blitt som Luna, mye roligere, ganske lydig og fryktelig glad i mat.....

Både du og Luna overlever helt sikkert 14 dagers adskillelse, men jeg forstår deg godt.

Så koselig med lapphundtreff, mange fine bilder:o)

Luna sa...

Takk for det, Gry :) Leste at du var i stavanger for å hilse på Ville og Berit, det var gøy! Utrolig var som har kommer ut av denne bloggingen altså.. :)
Milli er også blitt roligere ja, da er det vel sånn det skal være..
Bildene fra lapphundtreffet var no så som så (det var ronny som tok dei! ;) koselig med et treff igjen hvertfall, bare synd vi er så få enda her oppe på møre. men det kommer stadig flere.. :)

Gry Viola og Roxie sa...

Koselig å høre fra dere igjen!! Vi skal åsså på utstilling på Biri i år. Vi bestilte samme hytte i år som vi har hatt de siste åra!!
På Bahia feliz har jeg vært 2 ganger!! Kjempe flott sted!!

Kjempe flotte bilder fra lapphund treffet! Deilig å se at det nærmer seg vår!! Blir nok ei stund til at vi får se litt bare veier!!

Ville sa...

Så koselig å høre fra dere igjen.

Luna er ei virkelig vakker lappe-jente, 3 år er hun også blitt nå:o)))

Jeg er helt enig med dere, tror jammen at LH trenger 3 år på å bli voksne. Nå endelig etterat Ville passerte 3 år så har ting falt på plass. Som du sier så er hun også leken ennå, men hun har en ny "forstand" enn tidligere. Nå gleder meg til å følge med på utviklingen til en voksen Lapphund:o)))

Zumba er kjempemorsomt, har CDèn hjemme, fin måte å trene på:o)

Jeg har vært en gang på Bahia Feliz, kjempe plass:o)))

Koselig at dere er en gjeng med Lapphunder, er jo så gøy å komme isammen, Møre burde ha ligget litt lenger sør;o)))

Fine fridager i vinterferien ønsker jeg deg Marthe!!!

Luna sa...

Gry Viola - Kjekt at dere også skal på biriutst. i år, det er jo ikke så mye for utstillinga jeg drar, men for å se og hilse på masse fine lapper og eiere :)) kjekt å høre at dere likte dere på bahia feliz, det er betryggende! Mange fine bilder har vi sett på, men vi har aldri vært der før. Jeg har vært på grand canaria noen ganger, men ikke der.. :)
Det ble veldig pluttselig ganske varmt her og all snøen forsvant.. så det er nesten litt vårlig - deilig! :)

Berit - det er vist sånn ja, at det skjer noe ved 3 års alderen :) De har blitt voksne, flotte lapphunddamer :)))
Jeg trener zumba på et treningssenter, prøver å få meg et par økter pr uke, veldig moro måte å trene på ja, nesten som man ikke trener :)
I dag har vært en spennende dag, det kom to nye tilskudd på dyreklubben, to søte små kje! Så jeg måtte en tur "på jobb" men kan vel strengt tatt ikke kalle det jobb da... :) snart skal jeg og Hege ned å se på de, og ri litt på Teddy :)

Nina og Bonnie sa...

Så fint å se litt bilder og få en oppdatering fra deg, Marte. :))))

I syden har jeg aldri vært, trives ikke så godt i varmen og strandliv er ikke noe for meg. Men jeg håper dere koser dere masse der selv om du må reise fra Luna. Det har gått før og det går helt sikkert fint igjen. :)

Synes bildene fra treffet ble kjempefine, selv om det er Ronny som har tatt dem. ;) Alltid gøy å møte lapper. Ikke noe er bedre enn det.

Ha en fin vinterferie!!!!!

Luna sa...

Takk for det, Nina! :))

Ragnhild B. sa...

Så moro med lapphundtreff! Her var visst alle tre rasene med?

Luna sa...

Ja, vi er ofte alle tre rasene, det er artig :) Denne gangen også. To finske, en svensk og en lapsk :)