tirsdag 27. september 2011

Høst

Nå er det veldig lenge siden sist jeg har skrevet i bloggen, her er det full rulle hele tiden, så blogging har måtte vike litt for andre ting. Men no følte jeg det var på tide å skrive noe..

Ang. forige innlegg, så er ting mye bedre nå. Vi var nok veldig uheldig og traff på to veldig ustabile hunder som ikke er sosialisert og i det hele tatt litt skumle.. Luna forsvarte seg bare, og siden den gang har vi ikke hatt noe problemer med dette. Hun er dronninga på haugen, så vi må passe litt på, men hun møter de fleste med et smil :) Hun går ikke lenger løs her hjemme - hun gikk løs i hagen selv når vi var inne, uten gjerde, men da har vi jo ingen kontroll på hva som skjer, og siden hun ikke gir seg hvis noen ypper seg, så har vi vært nødt til å slutte med det. Men hun er løs når vi er tilstede og kan følge med. Er veldig lydig og flink å høre etter :)

Leste det sørgelige som er skjedd med Charlie, og selv om jeg aldri har møtt han, føler jeg likevel at jeg kjenner han litt, etter alt som Nina har skrevet om han på bloggen deres. Veldig trist, og jeg kan bare prøve å forestille meg hvordan det må være..  Vi blir veldig glad i disse firbente vennene våre, de er der i livet vårt hele tiden, og de er en stor del av hverdagen, så når de pluttselig ikke er der lenger, må det føles veldig tomt.

Nå ligger Luna og bjeffer i søvne. Det er ganske vanlig her i huset. Etter en lekerunnde i hagen med Leon i morges og en tur i stallen etterpå har hun nå sovnet i en krok i stua, og drømmer nok om å springe rundt på en mark med en god venn :)

Det har ikke blitt mange utstillinger på oss i år.. Ikke Biri en gang (det var egentlig veldig kjipt da, men jeg gadd ikke å reise aleine i år, og Ronny gidder ikke være med lenger.. ) Men vi var i Sunnmørshallen i mai, kritikk og resultat for de som måtte være intr. ser dere her : http://www.freewebs.com/finsklapphund-luna/resultater.htm

Ellers er det ikke så mye å skrive om egentlig.. dagene går sin gang, og tiden flyr avgårde.. av og til prøver vi å presse litt for mye inn i ei uke, men sånn er det vel når man har to små barn og hund og mann som jobber skift.. jeg har heldigvis en jobb som gjør at jeg kan være ganske fleksibel, og det kommer godt med til tider. Luna er stort sett med på det som skjer, det er veldig greit med en hund som er så rolig og grei, som slipper å ligge hjemme når vi skal noe, men kan være med :) Hun er beundret av mange for sin ro og vakre vesen,gojenta :)

Emblemssanden 10.04 020

God høst!

4 kommentarer:

Nøve sa...

Så koselig å høre fra deg og dine igjen, Marthe :)
Bloggeiveren har dabba litt hos mange dette halvåret, men kanskje det tar seg opp igjen til vinteren - kanskje folk får litt bedre tid da?? Uansett så holder vi kontakten på ett vis, og kanskje vi møtes igjen på Biri neste høst..
Nå må jeg inn og kikke på hjemmesida. Luna fortjener så absolutt ett bra utstillings-resultat!!
Ha en fortsatt fin høst :)

Caroline sa...

Kjekt aa lese :) Har ikke lest bloggene deres paa nesten et aar naa!! Er kjekt aa kunne lese og tenke tilbake paa mi frooken som er hjemme i Norge. Vi blir jammen meg glade i de firbente, mer enn jeg noen gang kunne trodd! Godt aa hoore det ikke abre er mine dager som flyr av sted! Travle tider :)

Luna sa...

Titter av og til innom bloggen din nøve, der er så mange vakre bilder - fantastisk natur rundt deg! koselig å lese om deg og ditt også, du har en ro jeg misunner veldig, savner et liv på landet ofte.. (har bodd veldig landlig i perioder av livet, men no har jeg funnet meg en by-gutt desverre..)
Caroline - så spennende med australia da, så langt unna! hvor lenge skal du være der, og hva gjør du?

Nina og Bonnie sa...

Ja, nå blir det ikke mye blogging fra meg. ;( Du har jo en hektisk hverdag med unger og hund så jeg skjønner at det ikke blir prioritert. Koselig at du skriver noen ord allikevel. :)))