tirsdag 19. mai 2009

Vår 17. mai

Begynner alt for tidlig, stresse med å få på klær, spise frokost, gå tur, og alt skal skje før klokka er ni, for da må vi hive oss i bilen og komme oss til byn. Springe for å rekke å stille oss i toget før det begynner å gå, bare for å ikke rekke det helt likevel… Bildet under er fra skolen, som vi var etterpå.

17.mai09 036

17.mai09 026

Vi gikk i toget i byn, og så reiste vi hjem til mine foreldre for en matbit og for å samle krefter til runde nr 2.

Luna var ikke med til byn, men jeg tror hun skal få være med neste år. Var litt usikker på om hun ville reagere på korps og fløyter og alle folka og russen, men når vi var på skolen etterpå, der det også var korps, fløyter og masse folk så tok hun det med stor ro :)

På skolen, som ligger like ved barnehagen som Hege og Thomas går i, var det mange kjente, katta i sekken, lodd, pølser og is. Barna vant en stor bamse hver, og så gikk vi hjem og ungene hoppet litt i trampolinen sammen med noen venner og dagen var fullkommen :)

Det er en litt slitsom dag syns jeg, men barna storkoser seg, og da er det verdt det :) Luna møtte både Balto og Alfred (eller var det Anton?) som er ny gutt i gata.

 

17.mai09 031 17.mai09 069 17.mai09 07017.mai09 013

                                                    Håper alle hadde en fin 17. mai!

 

5 kommentarer:

T :-) sa...

Så søte barn du har og så så fine som de var :-) Høres ut som en typisk 17. mai for folk med små barn ja ;-) Stressende men koselig likevel. I hvert fall når været er fint.

God helg!

Nina og Bonnie sa...

Ser ut som dere har hatt en fin 17 mai. Stress eller ikke. Skal det ikke være litt sånn med barn, det er jo i grunn barnas dag. Vi hadde i hvertfall fin vær.

Nøve sa...

Hege og Thomas er så nydelige :o)))
17.mai er en spennende dag for dessa som er små, og det skal det være. Klissete barnefingre og møkkete klær til kvelds...
Ser ut til at Luna var fornøyd med dagen også.

Gry og Millis blogg sa...

Skjønner godt at 17. mai blir litt hektisk når man har små barn. På den annen side som blir vel stresset en del av tradisjonen:o)

Så vakre barn du har Marte. Veldig søte i finstasen sin.

Milli var med i Lystlunden i Horten, jeg trodde hun skulle stresse mer, men hun tok også russ og masse folk (ikke korps, de var ferdige) med stor ro, og jeg var ganske stolt over henne:o)

Luna sa...

Takk skal dere ha :) Det var fint vær og alle var fornøyde :)
Så bra at Milli også tok 17 mai med stor ro :)
Luna har roa seg veldig den siste tiden :) Slutta å pile ut av hagen ved hver minste annledning, no holder hun seg hjemme i hagen selv om Balto sitter på terassen sin på toppen av haugen og glaner ned ;)
Vi gleder oss til løpetiden er over, så de kan leke og være mer sammen igjen :)