lørdag 13. mars 2010

Lapphundtreff 13.mars 2010 på Ørskogfjellet!

Ja, no ligger det ei fornøyd lappefrøken bak meg og hviler ut etter dagens treff. lapphundtreff 13 mars 2010 028Etter at tre av de som pleier å være med på treffa måtte melde forfall, var vi litt spent på om noen i det hele tatt kom til å møte oss oppe på fjellet i dag. Det gjorde det, både Strandafolk med Akiro kom, Alexander og Max + Linda, Lise og Leon (Alle på L gitt!) som bor i samme gate som oss møtte opp! Kjempekjekt! :)lapphundtreff 13 mars 2010 002Mye snø i dag, så det var ikke bare bare å bevege seg der oppe. Planen var å gå en litt annen rute enn vi pleier, men det måtte vi bare gi opp, der var det så mye snø… lapphundtreff 13 mars 2010 037 lapphundtreff 13 mars 2010 022 Vi gikk et lite stykke innover veien, og slo oss ned i nærheten av en hytte og fyrte opp et lite bål. Koselig! lapphundtreff 13 mars 2010 006lapphundtreff 13 mars 2010 041 lapphundtreff 13 mars 2010 046 lapphundtreff 13 mars 2010 048 lapphundtreff 13 mars 2010 018lapphundtreff 13 mars 2010 042 lapphundtreff 13 mars 2010 015  Takk for laget! Vi sees på neste treff! :)

9 kommentarer:

Inger`s blogg sa...

Her var det å mye snø. "julestemning" uf, nei.
Vinterstemning med koselig lapphundtreff, dere er flinke å få det til.
Herlige gode bilder.
God helg!

Gry og Millis blogg sa...

Kjempemye snø hos dere Marte!! Så koselig at dere fikk til treff med bål og greier allikevel:o) Jeg sier som Inger, dere er flinke til å få det til!

Luna sa...

..og siden har det bare snødd og snødd. Tar ingen ende!
Det er veldig kjekt på disse treffa, og alle er så positive og møter opp, så da er det jo bare veldig kjekt!! :)

Marianne sa...

Oi, så masse snø dere har fått ...Igjen!! Men det er ikke noe annet å gjøre en å nyte den..Dere er vel ikke akkurat bortskjemte med snø i Ålesund vel?

Kjekt at det kom noen på lapphundtreffet da...Alltid kjekt å være sammen med andre lappefolk!

Luna sa...

Pleier ikke å være så veldig mye snø her i ålesund nei, men denne vinteren er jo et kjempe unntak da! Det tar jo ingen ende.. :)

Det begynner å bli mange som møter opp fast på disse treffa, og vi får med flere, så det er jo kjempegøy :)

Nøve sa...

Må virkelig si at jeg beundrer dere, som stiller opp og trår til med treff i slike snømengder!

Ragnhild B. sa...

Mye snø og friskt vinterliv! Litt deilig er det og, selv om det blir fint med vår snart! Hundene er i alle fall i sitt rette element!

Dixie sa...

Så koselig det så ut som dere hadde det på treffet! Dere har jo kjempemye snø, jo! Her har vi nesten ikke snø lenger, men vi har hatt mye vi også i år (til å være i Stavanger, da... ;). :)

Caroline sa...

Såg ut som om dere koste dere masse! :) Uæ, så mye snø dere har! Vi har vel mer høst for øyeblikket, er meldt regn neste uken også :/ Menmen, får kose oss uansett regn, snø eller storm! =)