tirsdag 10. mars 2009

Nyåpning av dyreklubben og mye jobb...

      På søndag var det duket for storstilt nyåpnings markering av dyreklubben. Det var en utrolig velykket dag, masse masse folk. Ålesunds ordfører Bjørn Tømmerdal stod for snorklipping, og det var taler, ble delt ut blomster, det var sang og hesteshow. Kafe og barneridning var det også, og flinke Luna (hesten) dro den store vogna. Hipp hurra for en kjempe velykka dag! Som dere kanskje skjønner så har dette tatt det meste av min tid den siste tiden. Og no begynner snart sesongen med barnehage og skolebesøk og barneridninger, så det spørs hvor mye tid det blir til blogging..

Noen bilder fra den store dagen:

Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 029 Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 046 Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 041Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 080Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 100 Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 112Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 145  Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 174  Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 187Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 195 Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 206 Nyåpning dyreklubben 8 mars 09 209Dyreklubben nye 026

Dette var en fantastisk dag. Vi hadde dugnad på lørdagen før, og det var nedsatt en festkomite. Mange foreldre i sving for å få dette til å gå. Men vel verdt all jobben :) Alle medlemmene var såå flinke med både rydding, hesteshow, barneridning og kjøring med hest og vogn. Jeg er veldig glad for å ha med meg så mange flotte ungdommer :)

21. mars er det årsmøte i Lapphundringen Møre og Romsdal, det skal holdes på Åndalsnes som er nesten to timer kjøring herfra tror jeg. Men den turen må jeg ta. Ronny skal være med, barnevakt er allerede ordna :) Jeg har blitt spurt om å være sekretær, det kan jo være en spennende oppgave.

Nei, no må jeg hoppe i dusjen...

7 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Skal si du har mye og henge fingrene i. Moro når det er så vellykket,da. Du er virkelig flink. Også verv i Lapphundringen også. Da spørs det hvor mye vi får høre fra deg.

Anonym sa...

Ja jeg håper da vi får høre mer fra deg, men vi skjønner at vi må dele deg med alle de andre, og at det der tar tid. Du er både heldig og flink, du må være rett person på rett sted. Gratulerer så mye med en vellykka dag!
Du kommer til å gjøre god nytte for deg i Lapphundringen også, det er jo bare kjempeflott Marte!! Slike jenter det vil gamle Norge ha :o)))

Dixie sa...

Det hørtes ut som en kjempekjekk dag! Det var bra at åpningen ble så vellykket etter all forberedelsen! :)

Håper vi får høre fra deg av og til selv om du blir opptatt både med dyreklubben og som sekretær i lapphundklubben! :)

Anonym sa...

Så mange mennesker som var på nyåpningen!! Det må jo være kjempegøy når dere har lagt ned så mye jobb!!!

Så flott at du tar på deg et verv i Lapphundringen, sier som Nøve: Slike jenter - det vil gamle Norge ha:o)

Vi kan bare håpe du har tid til å oppdatere oss littegrann fremover:o)

God tur til Åndalsnes.

Anonym sa...

Tusen takk dere for hyggelige kommentarer :) Det er kjekt når det er så velykka ja. Er nok mange som har ventet på denne dagen :)

Marianne sa...

Gratulerer med en flott åpning!
Det så ut til å være mange glade barn og ungdommmer som var i sving!
Lykke til på møte da, vi får håpe du har tid til et lite referat til oss også da!

Anonym sa...

Blir spennende med årsmøte/stiftelsesmøte i lapphundringen m&r ja! skal ha med speilrefleksen og "notatbok" :)