mandag 22. juni 2009

Agilitytrening, svensk nabo og litt anna..

I dag har vi vært på agilitytrening igjen, og Luna skjønner mer og mer av dette, men det virker igrunnen som om hun ikke syns det er det helt store.. Hun er “med” en liten stund, og så gidder hun ikke mer.. hehe.. så spørs om vi ikke må finne oss en annen hobby.. Kanskje vi skal prøve oss videre på lydighet, eller noe helt annet, vi får se. Det kan jo være hun får smaken på agilityen etterhvert som hun blir bedre på det også? Ikke vet jeg..

aksla - telefon 002 Ålesund by

I dag var noen oppe i gata med oss avgårde for å hente valpen sin – en svensk lappe gutt! Det er jo moro å få en lappis til i gata. Vi har fått hilse på han, Leon, veldig søt :))

sommerfest i gata og Luna i hagen 036

Luna og Balto får kos

Fikk e-post fra Optigen i dag, om at de hadde motatt blodprøven, og så tar det rundt 2 uker før man får svar. Spennende..!!

sommerfest i gata og Luna i hagen 068

I morgen skal vi feire St. Hans aften på dyreklubben. Vi har laget et lite bål, og skal ha barneridning, sekkeløp, hesteskokasting, fotballkamp og åpen kiosk. Det blir kjekt :)

bursdag, i hagen, aafk 021

Godjenta klar for fotballkamp! Heia Aafk! :)

Til helga skal vi ha litt utstillingstrening på dyreklubben i regi lapphundringen tror jeg, det blir moro. Det blir i forkant av utstillingen som vi skal på Vestnes, der er det en finske lapphund valp (kalinka tror jeg) og to finske lapphunder (inkl Luna) som skal stille.. Så får vi se om det er den som har vært på de andre utstillingene vi har vært på før, eller om det er noen andre.. :)

Luna sparker etter snerten..

Måtte ha med dette bilde til slutt, av heste-Luna på hingstebeite.. hi hi.. Tydelig ikke helt klar for hingsten riktig enda…! vi håper de klarer å bli venner til slutt.. ;)

8 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselig med en lapp hund til i gata!! Fine bilder du har satt inn på blogen. Fin Aafk suporter!!

Nina og Bonnie sa...

Det siste først: for et flott bilde av hestene.

Jeg tror nok at lappene kjeder seg fort hvis en ikke finner på noe som passer dem. De er kanskje litt sære der. Charlie kjeder seg fort og trening som sitt, bli og sånt synes han er kjedelig og da legger han seg. Akkurat som,"jeg vet hva du mener, men jeg gidder ikke nå".

Fullt program på dyreklubben igjen. Dere er flinke til å engasjere barna.

Nøve sa...

Nalle er nok heller ikke typen for agility. Får ham ikke helt til å kjenne gleden ved det. Han valser ned hinder og går greit over vippa, men han dirrer ikke av forventning, akkurat! Børre er det mere fres i, kanskje han har en karriere foran seg?!

Dere er utrolig aktive! Jeg blir sliten bare av tanken over det uke-programmet deres.. Men moro for dessa som er små - som Prøyssen sa ;o)
Ha ei fortryllende uke!

Dixie sa...

Det går ikke akkurat så veldig fort med Dixie heller på agilitybanen, men det ser ut som hun har det kjekt i hvert fall, særlig på noen av hindrene! :) Farten får vi prøve å øke etter hvert!

Og av en eller annen grunn går det både bedre og raskere når Marit (en av lederne) trener med henne! ;)

Ha det kjekt på St. Hansfeiringen! :) Og lykke til på tustillingstrening i helga!

Dixie sa...

*UTstillingstrening, ikke TUstillingstrening... ;)

Gry og Millis blogg sa...

Så flinke dere er Marte!! Det gjelder å finne "sin" greie tror jeg. Milli elsker å gå spor, jeg tror det blir greia vår, men det hadde vært veldig gøy å forsøke agility:o)

For et nydelig bilde av Aafk supporteren OG av heste Luna som veit å sette gutta på plass:o)

Gleder meg til å se bilde av den nye lappen i gata deres!

Ha en flott st. Hans.

Luna sa...

Ja, jeg tror kanskje lydighet er mer Luna og min sin greie.. :) Men det er moro å pjaske med litt agility også.. vi tar det som det kommer, har ingen høye ambisjoner, vil bare ha det kjekt :)
Tett program ja, det er mer kjekt enn slitsomt :) Å holde på med hund blir jeg ikke sliten av da, det kunne jeg holdt på med hele tia ;))
No er det snart til for bål og grulling, og det har til og med blitt opplett.
Takk og ha en fin st hans aften dere også!!:)

Luna sa...

hehe- TID for bål og GRILLING.. (gikk litt fort)