mandag 22. desember 2008

MARTE OG LUNA ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL ! :DBalto på julebesøk :)

5 kommentarer:

Dixie sa...

GOD JUL til dere også! Og godt nyttår! Hilsen Tina og Dixie

Anonym sa...

Lenge siden sist :o)
Luna ser jo voksen ut!! Bare litt mjuk valpepels rundt øra.. Og så får ho leike med Balto igjen, koselig å se.

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR til dere også!!
Juleklem fra Nøve og Nalle

Anonym sa...

Så koselig det så ut ved det gamle stabburet:o)

En riktig god jul ønskes dere av Milli og Gry

Luna sa...

Alt for lenge siden sist, det har vært utrolig mye jobb å få dyreklubben opp å gå igjen, men no har jeg tatt meg juleferie og ordnet noen til å fôre dyra hele jula :) Andre ting får vente, jula er ekstra tid til barna og bare slappe av og kose seg.
Og så har vi bygget kjøkken da, no er vi omtrent i mål, og det er blitt helt nyydelig om jeg skal si det selv :) Og deilig med så stor plass i forhold til den knøttalille vi hadde.
Luna var nok glad når løpetia endelig var over og hun fikk leke med Balto igjen. I går var her tre hunder i hus, det var eksjen..! Søskenbarnet til Ronny har fått seg valp, han er nå 4 mnd og er en springer spaniel, kjempesøt :)
Jeg skal bli flinkere å blogge fremover.. Har lest endel blogging, men ikke tatt meg tia til å skrive selv.. men jeg skal skjerpe meg, må jo fortelle litt om hvordan dyreklubben utvikler seg også, rett over på nyåret skal jeg til Elverum og hente to minikuer og to esel. Det blir spennende! 4. januar skal vi hente to shetlandsponnier på oppdal.

Luna sa...

Kjempekoselig stabbur, det er på sunnmøre museum som jeg har skrevet om før, der har de julearangement for store og små hver jul med "jul i gamle dager" veldig koselig :)