søndag 7. juni 2009

Lapphundtreff på Ørskogfjellet 7. juni

I dag var det duket for lapphundtreff på Ørskogfjellet igjen.. ! Vi gikk en flott tur frem til et vann der vi grilla og hadde det kjekt både to – og firbente :)

bursdag og lapphundtreff 045                                                Søte lille Kallinka var blitt litt større enn sist vi så henne :)

bursdag og lapphundtreff 054                                                                                 Nyydelig lapsk vallhund

bursdag og lapphundtreff 067       Ut på tur – aldri sur! :) Her er nesten hele gjengen.. det var 2 finske, 2 svenske og 2 lapske m. fam

bursdag og lapphundtreff 074                                                                                         Trollete skog                  

bursdag og lapphundtreff 091                                               Luna tok en dukkert med en gang vi kom ned til vannet :)           

bursdag og lapphundtreff 110                                                         Hundene fikk springe løs og leke, kjempekjekt :)      

bursdag og lapphundtreff 121                                                                                                  Full fart !         

bursdag og lapphundtreff 122                                                                                                Æda bæda..!

bursdag og lapphundtreff 123                                                                                    Sisten rundt bålet

bursdag og lapphundtreff 161                                                                                    En koselig gapahuk

bursdag og lapphundtreff 143                                                                        En trøtt Kallinka sovna til slutt..

bursdag og lapphundtreff 137 

 

bursdag og lapphundtreff 149                                                                                               skal vi leke?

bursdag og lapphundtreff 167                                                                                               Skal vi leke?

bursdag og lapphundtreff 177                                                                                           Kjempegøy :)

bursdag og lapphundtreff 188                                                                         En svensk, en lapsk og en finsk :)

bursdag og lapphundtreff 191 

                                                                            Å, så søte :)

bursdag og lapphundtreff 196                                                                               På vei hjemover igjen…

bursdag og lapphundtreff 199                                                                                  Måtte bade litt til…

bursdag og lapphundtreff 102

Avslutter med et nydelig bilde av lille Kallinka.  Tusen takk for en flott dag!

Hipp hurra for Nalle – grattis med supert reslutat på Drammenutstillinga :) Grattis til alle dere andre også altså, og til den proffe handler Thea :)

19 kommentarer:

Marianne sa...

Oii..det så ut som et kjempe flott lappetreff...Skikkelig skogtur med bading og Bål!..Var ikke så galt å få samlet 6 lapper da....

Hanne og Bienna sa...

Så koselig at dere også har truffet mange lapper i helgen!! Moro med alle tre lapphundrasene representert også:-)))

Kallinka var helt nydelig og flinke Luna som er så glad i å bade. Bienna har noe å lære der...

Gry Viola og Roxie sa...

Ser at dere hadde det kjempe koselig!! Så søt kallink er og så Luna da som er så flink til å bade!!

Nøve sa...

Moro at dere også har hatt så fin helg :o)
Hvordan var livet før vi fikk lapphund???
Nå ser forresten Luna veldig veldig flott ut, har ho lagt på seg? Og så tøff jente ho er :o)

Hvor kommer Kallinka fra?

Dixie sa...

Det hørtes ut som et koselig treff! Med to av hver lapphundrase! Når det er treff her i Stavanger, pleier det å være absolutt flest finske, én lapsk vallhund og av og til en svenske! Men det må jo være kjekt med litt flere av de andre lapphundrasene også! :) Der det ut som dere hadde en veldig fin tur i hvert fall!

Gry og Milli sa...

Det så kjempekoselig ut!! Bading og bålbrenning og gapahuk og 2 representanter for hver av de flotte lapphundrasene. Så gøy at dere fikk til dette Marte:o)

Lille Kallinka var jo helskjønn. Og det bildet av "trolltreet" var helt fantastisk!

Ville sa...

Så koselig med lapphund treff hos dere også, mange nydelige hunder samlet:o)Det ser ut som et velykket treff både for de to og firbeinte.

Veldig flotte er de to finske;o)

Luna sa...

Det var et veldig vellykka treff syns jeg ja! En kjekk gjeng, og moro med alle tre rasene repr.. De finske er jo selvfølgelig flottest syns jo jeg da.. ;)
Luna har lagt på seg litt ja, observant av deg Nøve, hun er i akkurat passe hold nå, og fått skikkelig apetitt igjen, så jeg håper bare ikke det blir for mye av det gode ;) men det er godt at hun spiser skikkelig igjen og ser bra ut ja :)
Kallinka kommer fra lappe tikkos kennel i sykkylven, mor er winka og pappa er flotte Arbbolas Olli, jeg har bilde av de i bloggen litt bakover begge to.. :) Kallinka er jo skikkelig søt da, og så rolig og grei :) Ganske mange fra møre og romsdal som skal til Biri virker det som, så det blir jo veldig kjekt!
Vi skal garantert flere ganger på denne turen her, der var kjempefint og passe langt å gå :)

Nina og Bonnie sa...

Ser ut som dere og ikke minst hundene har kost seg like mye som oss i går.

Og gratulerer med dagen på fredagen som var. :o)

Luna sa...

Ja, det tror jeg vi gjorde.. :)
Takk for det, er det nå jeg liksom skal bli voksen eller..?! ;)

snorredimma sa...

Jeg har forelska meg i nok en lappis...Kalinka er jo smell-vakker!

Syns Luna også er utrolig flott nå, og bildene forteller tydelig at hundene koser seg sammen..

Nøve sa...

Har du blitt gammel?!? Gratulerer med overstått ;o)

Luna sa...

Takk for skryt av Luna, vi er jo såklart helt enig.. ;) Kallinka er vakker ja, hun kommer til å bli en flott dame!
Gammel og gammel, nå er jeg 30 år ung ;) Føler meg ikke akkurat så veldig gammel nei.. :)

Nøve sa...

Her er det kjerringer i alle aldre, men vi er like unge til sinns ;o)

Gry og Milli sa...

GRATULERER MED VEL OVERSTÅTT MARTE:o))) Du er IKKE voksen nå, du har MANGE år igjen før du i det hele tatt er på vei mot alderdommen...;o)

Kathrine sa...

Luna er såå nydelig!!! Minner litt om vår Lana faktisk :)

Siss sa...

Deilige bilder av lykkelige hunder:-)
Jeg var så heldig at jeg fikk være med i fjor.Håper vi får til det siden også.

Luna sa...

Takk kathrine, Lana er også kjempeflott ! :) Jeg er jo litt svak for de brune.. ;)
Siss - dere var her i fjor ja, da var ikke vi med, for det kresja med valpekurset vi var med Luna. Men no er vi med for fult, det er så utrolig kjekt å møte "likesinnede" :) håper dere kan kommen en annen gang også ja, det hadde vært veldig kjekt! :) Jeg (som svak for de brune) syns din Ofelia er nyyydelig :) Gleder meg til å se resultatet av henne+ nalle :)

T :-) sa...

Så morsomt det ser ut som dere har hatt det :-) Ekstra fint når dere kan slippe hundene. Mange flotte bilder