mandag 9. november 2009

 

AAFK CUPMESTER 2009 !!

Cupfinalen! 043Cupfinalen! 049Cupfinalen! 055

LUNA HEIER PÅ AAFK! :D

luna heier på aafk 003

Litt sliten etter all feiringa…

15 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Vi gratulerer en gang til med den flotte seieren i går!! Morro at Ålesund vant!! Ha en fin uke videre!!

Nina og Bonnie sa...

Gratulerer med Ålesund. Dere har vel begynt å komme til dere selv igjen. Så på TV at ordføreren vil har en fast flaggdag på den 8 nov.

Marianne sa...

Hva var dette om da?, Hææ, fotball?, da har jeg desverre ingen kommentar!..HEHE!

Luna sa...

Ja, dette er stort i ålesund :) Jeg er sånn passe intr, men syns suporterene og hele folkefesten er veldig moro :)
No har vi vært på agility hvor luna har vært veeeldig flink ! :) "Eneste" feilen i dag var at hun så gjerne vil gå under enkelte hopp når jeg setter de opp til stor hund.. og det er hun jo.,. lyst å kommentere på det istedenfor Marianne, hvordan jobbe for å få henne til å hoppe over høyere hopp? :) Tok det veeeldig rolig ett og ett, da gikk det greit.. men det føltes et enormt skritt tilbake. Vi hadde en pinne under, da hoppet hun bare på den. Hoppet under hjulet også, selv om jeg tok det veldig lavt.. hun tenker jo bare at hun skal ta den letteste veien sikkert. Må vel bare terping på ett og ett hopp kanskje.. men da blir hun veldig fort lei.. noen tips noen? :)

Gry og Millis blogg sa...

Jeg er ikke så interessert i fotball, men har fått med meg at Ålesund vant, og jeg tenkte faktisk på dere:o)

Gratulerer så mye!

Nøve sa...

Gratulerer med seier'n! Fotball er ikke så spennende, men folkelivet og jubelrusen - det er moro å se :o)

Agility, ho går ikke som stor hund, vel?? Instruktøren vår sa mellomstor, tror jeg..?

Ville sa...

Gralla med seieren, jeg er ingen fotball faen, men får jo med litt sånn en gang iblandt. Står AAFK for Ålesund fotballklubb?? Luna er jo en herlig maskot.
Jeg tar meg den frihet, å svare deg. Er det en mulighet for at du hever hinderne for mye fortidlig???
Kanskje en ide å holde lavt i serier og ta et høyt enklet og så tilbake til lave serier???

T :-) sa...

Tror dere har hatt en veldig morsom og slitsom helg!!!! :-)
Gratulerer til Ålesund, selv om de slo ut Odd....

Luna sa...

Aafk står for Ålesund fotballklubb ja :)
Ja, det er mange slitne ålesundere i dag.. (og i går) jeg er jo egentlig bergenser, og holder også med Brann :) veldig greit at de er i forskjellig ende av tabellen. ( spørs hva jeg gjør hvis ålesund klatrer oppover... :)
Er ganske sikker på at Luna er stor ja, i agility.. husker ikke helt grensen,men.. takk for svar ville (berit) det er mulig vi går litt fort frem ja. hun er den eneste som ikke "gidder" å hoppe sin klasse da, litt irriterende, he he.. men man må vel bare ta det litt og litt ja :)

Ville sa...

Jeg tror på gradvis tilvenning. Har jo trent masse forskjellig selv oppigjenom årene. Teknikk,smidighet og kondisjon tenker jeg er nr.1.
Husker når datteren min trente sprangriding, basis treningen var veldig viktig så kom det et høyt, hinder i ny og ne på trening. Gradvis høynet de hinderne mot stevner. Da var smidighet, styrke og kondisjon tilstede for de større hinderne, jeg inbiller meg at det er likt med hund også, vet ikke, kanskje er jeg helt på jorde?

Luna sa...

Ja, du har sikkert rett i det :) Å hoppe hinderet er null problem da, ho tar det stillestående til og med, hvis det kommer litt brått på.. skikkelig spenst i dama :) Ho må sikkert bare lære seg at vi hopper uansett, selv om det går ann å gå under ;)

Irén sa...

Grattis! Flotte bilder :-)

Berit sa...

Kango gratulerer hjertelig !

snorredimma sa...

Er IKke interessert i fotball, men kunne ikke unngå å få med meg at Sarpsborg vant over Fredrikstad....det var stort her for dem som digger fotball...Det har nemlig alltid vært litt "krangling" mellom Særp og Plankebyen, både i fotball og ishockey...Men, men - gratulerer med seier'n til Ålesund, da!!

Og Luna ser jo såå sliten ut, atte....

Anonym sa...

hvorfor ikke:)