fredag 3. april 2009

Potetåker..?

Ai ai, hvor har det blitt av hagen vår… Den har blitt pløyd opp, og nå lurer jeg på om vi ikke bare skal sette poteter…pløying av hage 005 pløying av hage 006 pløying av hage 001 pløying av hage 002

Gutta-boys

7 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Skal si det er skikkelig vår uten snø hos dere. Dette må jo være drømmen for Luna og herje i åkern. Men jaggu har de gutta gjort en kjempejobb. Tenk bare på hvor fint det blir.

Gry og Millis blogg sa...

Ja, det så vårlig ut. Nypløyd hage:o) Det kommer til å bli kjempefint når det blir ferdig. Alle sånne oppussingsgreier tar jo tid, enten det er ute eller inne.

God helg til dere!

Nøve sa...

Vil du ha det "lettvint" og grønt, til og med kvite små blomster - setter du poteter, Marte :o)
Ett anna godt argument, er at poteter er fungerer glimrende som jordforbedring!
Da kan du sitte på terrassen med gutta og vente på at maten blir ferdig. Ikke misforstå; de har vært veldig flinke!!!

Du har alle muligheter foran deg nå, spør Nina om råd til en fiskedam f.eks :o)

Ha ei fin helg!

snorredimma sa...

Det er kjedelig når det sår på under forberedelser, men tenk så fint det blir når dere endelig er ferdig. Potetåker er vel ikke så dumt i grunnen...Urtebed og fiskedam - mange muligheter. For myye gress blir bare stress - den skal klippes!!

Luna sa...

Ja, jeg prøver å finne ut hvordan jeg vil ha det no da, men det er ikke så lett. Jeg har lyst på vann i hagen, men det har ikke ronny... får prøve å overtale han, jeg syns det er veldig stilig :)
Vi deler hage med naboene, og de har også to små barn, så det er ikke vits å fylle hagen med så alt for mye.. må ha plass til å sparke fotball, og vi liker å spille kubbe vi voksen :))
Men jeg mener vi bør utvide den platten som gutta sitter på, den bruker vi veldig mye, og den er litt trang. Og så har jeg lyst til å bygge en stor sandkasse som er innebygd i den platten. Det tror jeg blir bra :)

Nina og Bonnie sa...

Marte, hvis du vil ha en lettstelt hage, glem vann. Det er mye mere jobb enn vi trodde. Og en skikkelig jobb hver vår. Men det er jo veldig koselig når det fungerer som det skal. Elsker du derimot hage jobbing og å være ute og pusle kan dam være noe for deg. Det er alger og surhet i vannet som skal ordnes med. Får kjøpt mye fint i utstyr, men fy og det koster.

Skal ikke ta gleden fra deg men vi ble overrasket over hvor mye jobb og stell det var. Bare så du vet hva du går til. :-)

Luna sa...

Takk, da har jeg slått fra meg det, he he ;) Vi har funnet ut at vi må skifte halve taket i år, så vi sår i ny plen, og så ser vi hva vi rekker etterhvert.. :) Det viktigste er å kunne bruke den igjen. Håper den er i stand igjen iløpet av et par mnd..