søndag 26. juli 2009

Hjemme igjen! Og besøk av Marianne og Mira! :D

I går kveld kom vi hjem igjen - gjennsynsgleden var stor :) Luna har hatt det fint med “farfar” og resten av gjengen.. hun fikk både kos og klem før hun kunne plasseres inn i bilen. I går og i dag har hun stort sett sovet… tatt på å være på ferie! Men – kvikna til når vi fikk besøk – av Marianne og Mira! De var på disse trakter og stakk innom, det var veldig hyggelig! Mira var jo enda søtere enn jeg trodde, og veldig snill og grei! Det var forsåvidt Marianne også… snill og grei altså.. :)

Ferietur 09 512

Vakker liten frøken!

Ferietur 09 501

Ikke helt lett å stille opp og få et fint bilde av disse to nei…! :) ikke greit når Luna sitter og blir i sånn omtrent 5 sek…

Ferietur 09 502

Litt morsomt bilde… jeg håper og regner med at Marianne fikk tatt litt bedre bilder enn det jeg gjorde.. ;)

Tusen takk for besøk, det var veldig kjekt at dere stakk innom!!

No har vi fått pakka ut, klipt plenen og vannet blomster… Vi har hatt det kjempefint på tur, skal skrive litt og legge ut litt bilder fra turen, men det får bli i morra :)

10 kommentarer:

T :-) sa...

Hvordan var det med Luna, var hun fornærmet eller bare glad for å se dere igjen?

Kjekt med bloggebesøk.
Artig bide ;-)

Luna sa...

Ja, hun var virkelig nydelig. Og veldig veloppdragen for å være 5 mnd syns jeg, men det er jo marianne det er snakk om... :)

Luna var ikke fornærma, bare glad :) Hoppa og spratt rundt og hoppa gladelig inn i bilen. Fikk sitte fremme med meg siden bagasjerommet var full av bagasje, så det var stor stas :)

Dixie sa...

Luna ble nok veldig glad for å få dere hjem igjen! Men det var jo fint at hun hadde hatt det så kjekt hos "farfar" i mellomtiden! :)

Så kjekt med besøk av Marianne og Mira! Mira har jo blitt kjempestor allerede, også så fin hun har blitt! Men det er jo selvfølgelig Luna også! :)

Marianne var på besøk hos oss også en gang med hundene sine, da Embla var 5 mnd. Hun var også kjempelydig, og spesielt i forhold til Dixie... :P

Gry og Milli sa...

Det var koselig med besøk da:o) Vakre lille Mira og vakre Luna. Det nederste bildet var superherlig! Luna ser helt i ørska ut:o))

Så bra Luna har hatt det fint hos Farfar, også så bekymret som du var Marte:o)

Luna sa...

Det var veldig koselig :)
Jeg regner med hun har hatt det fint, hun virker hvertfall helt normal, og hun er verken for tynn eller har sår eller brukne bein.. ;) he he.
Har t.o.m fått hilse på balto mens vi var vekke - et vennepar av foreldra til ronny pleier nemlig å passe han når de som eier han reiser vekk, og da hadde de møtt de og gått en tur! det var jo veldig koselig :)
I dag har Leon vært på besøk igjen, han har vokst på den lille tiden, de vokser jo utorlig mye i starten.. :) han er vel ca 11 uker no eller noe sånt :)

Nina og Bonnie sa...

Deilig å komme hjem, tenker jeg?! Borte bra men hjemme best. Det er jo bare sånn det er.

Og så komme hjem til besøk, da. Det er moro. Lille-Mira er jaggu blitt stor. Og vakre Luna ble nok også glad for besøk.

Luna sa...

Det var deilig å komme hjem ja.. borte er bra, hjemme er best ;)
Luna ble veldig glad for besøk, og de to lekte veldig fint ilag :)

snorredimma sa...

Å, det var nok trivelig med besøk langveisfra..Marianne var innom meg med sine to islenninger før dem dro nordover på ferie, og da fikk jeg hilse på Mira. Ho har blitt stooor, jente!! Ho ville helst være ute på verandaen...alene...det liker ho visst godt. ;-)

Det var nok deilig å se Luna, igjen...

Marianne sa...

Det var så koseligt å hilse på dere!! Vi kosete oss, og Mira fikk visst en ny venn, de leika fint i sammen de to..men ikke lett å få noen fine bilder nei...hehe....
Nå er jeg hjemme igjen også, og plenen er alt for høy og blomstene er enten inntørka eller drukna...Jaja det kommer en ny vår....

Luna sa...

Takk, det samme! :) De leika fint de to ja :)
Det var vel verdt en blomst eller to den turen dere hadde? :) gleder meg til å se litt bilder fra turen deres (regner med det kommer?!) :)