lørdag 14. februar 2009

Luna 1 år !

Det er 10 mnd siden vi dro til Arvika for å hente lille Luna. Tiden har gått kjempefort, men likevel føles det ut som om Luna har vært en del av livet vårt veldig lenge :)

Dagen ble feiret ute i snøen (mye sammen med bestevenn Balto), og det vanket både oksebein og pipeku, pluss en ny kong til å ha i stallen, den gamle er tygget i stykker.. :)

Det er kommet enorme mengder med snø, så det er mye utetid med måking sammen med Ronny.

luna i masse snø 001 luna i masse snø 003

 

Her følger noen mimrebilder av en yngre Luna :)

IMG_2638 IMG_2640 IMG_2831telefonbilder marte 014telefonbilder marte 050IMG_2888IMG_2771IMG_0206IMG_0257DSC00054_2luna, balto,lasse og litt anna 015

Jeg har sikkert over 1000 bilder av Lunapuna, kunne sittet her i evigheter å "limt inn" bilder :)

Vi er så glad for å ha Luna i livet vårt. Hun sprer gleder hvor enn hun er, gojenta :)

pipeku

                                                                                       Pipeku

5 kommentarer:

Nøve sa...

Ett år med hund går ufattelig fort!

Så heldig ho er som har kjent Balto hele sitt liv :o) Lurer på hva han tenker om den søte lille valpen med sylskarpe tenner, som nå har blitt en voksen skjønnhet...
Han ser ut til å forgude henne.

Anonym sa...

Det var en fin historie om året som har gått! Tiden går så fort med disse firbente vennene våre:o)

På en måte er det jo deilig ikke å ha en valp i huset konstant, men allerede etter ett år tror jeg kanskje du/vi savner det litt Marte. Det er litt vemodig å se hvordan tiden flyr:o)

Det var forresten en skikkelig fin pipeku!

Nina og Bonnie sa...

Det er rar hvor fort tiden går når en begynner å se tilbake. Det kan virke som de alltid har vært der. Luna var nydelig som liten, og så mye hun har vært med på. Koselig å se bilder fra hennes oppvekst.

Ute i snøen med Balto har sikkert vært hennes ønskebursdag.

Dixie sa...

Høres ut som Luna har hatt en kjempekjekk dag med Balto i snøen! :) Jeg synes også tiden med Dixie har gått veldig fort, nå nærmer det seg faktisk ett år siden vi hentet henne! Men samtidig virker det nesten som om vi har hatt henne hele livet... :P

Ser ut som Luna har vært med på mye forskjellig disse 10 månedene hos dere! Og for en fin pipeku hun fikk til bursdagen! :)

Luna sa...

Ja, det var kjekt å sitte å se gjennom eldre bilder å mimre litt :) Vi har no jammen hatt noen innholdsrike 10 mnd. :)
Balto har hun kjent hele livet ja, jeg husker første gang han kom på besøk inn i hagen, vi var litt spent på hvordan det skulle gå, Luna var jo liksom så liten og han så stor.... ;) Han har altid vært suuupersnill og tolmodig med Luna. En skikkelig gogutt, er ganske glad i han også, i tillegg til vår lille rampejente :)