søndag 19. oktober 2008

Dagene går..

Slik ser Luna ut etter en dag med full fart, hi hi. Sover ikke så mye om dagen lenger, men er helt utslitt når kvelden kommer. Vi pleier å gå to-tre turer om dagen, ikke alltid like langt, men hvertfall en tur som er et stykke da. Helst der hun kan gå løs, hun er veldig flink å ly. Hun kunne vært litt lydigere på avstand, så det er vel noe vi burde øve på, men er litt usikker på hvordan man trener avstandslydighet?

Det er litt for lenge siden vi var med på noe trening på hundeklubben, men det er så mye annet som skjer for tiden. Hadde tenkt å hive meg (oss) på et grunnkurs i Agility, men når jeg så prisen - 1200 kr for medlemmer for en helg bare, så ombestemte jeg meg... Var ikke det ganske dyrt?? Syns å huske at grunnkurs lydighet kostet omtrent det samme, men da var det en helg pluss tirsdagskvelder i et par mnd fremover...
I går begynte vi å pakke sammen litt av det som vi ikke bruker så mye på kjøkkenet.

Slik ser det ut utenfor kjøkkenvinduet vårt. Det skal bli godt når ditta også blir kjøkken! No har vi et veldig lite kjøkken, det er for lite for fire personer, så etter over tre år i dette huset får vi snart endelig et stort og godt kjøkken :)

Det andre byggeprosjektet for tia er dette :
Dyreklubben blir kjempefin! Det er to uker igjen til løa skal være ferdig no, og i kveld kommer det andre dyret som skal fylle stallen (etter kaninen som vi har i hagen) - en liten ponni som heter Bache! Han er søt og snill og god. Jeg og Luna kjørte helt til Klæbu utenfor Trondheim for å se om han var noe å kjøpe tidligere i høst, og det var han, og no kommer han endelig. Det var noen som skulle oppover på et stevne nå i helga, og da måtte vi benytte oss av transporten. Han skal stå på en stall ca en halvtime herfra sammen med to fjordinger som også skal flytte til dyreklubben når løa er ferdig.


Er han ikke skjønn?

De siste dagene har vi gått på tur til fjøra, gått mange runder rundt vannet, hatt Balto på besøk og leika i hagen (det var veldig kjekt, for det var så lenge siden sist, og han er jo bestekompisen!) og vi har vært på vår ukentlige tur i byen. Det møtte vi to hunder som begge var sure og bjeffet på søte lille Luna. Dustehunder...


For å bevare husfreden tror jeg at jeg nå må runde av og heller rydde litt i huset. Ronny har med seg begge småtrolla i svømmehallen i dag :)

2 kommentarer:

Caroline sa...

Søte småtroll, hest og Luna!
Spennende å se gjennom bloggen din, har ikke sett den før jeg.. :P
Så nå har jeg enda en blogg å følge med på^^

Anonym sa...

Takk for det ! Følger med på din også, det er kjekt å lese hva andre med finsk lapphund styrer med :)