mandag 13. oktober 2008

Liten søt kanin
I dag har vi vært i Langevågen og hentet en bitte liten hermelin kaninunge, så utrolig nusselig liten sak. Thomas var veldig flink å holde og kose med den så forsiktig. Den bor ute i hagen i et kaninbur som skal ned på dyreklubben når løa er ferdig. Den er her altså bare midlertidig, den skal bo på dyreklubben. Der får den det fint sammen med alle de andre dyra :)
Luna ble helt i hundre av kaninen, så når vi var inne og kaninen ute i buret sitt travet hun hvileløst rundt og peip.. festlige greier, jeg blir stressa selv, så da stressa vi litt, og så gikk vi heller en tur i regnværet. Her er et helt forferdelig vær for tiden. Det bøtter ned.
Luna nistirrer opp på Thomas med kaninen

Skal det ikke slutte å regne snart?

3 kommentarer:

Nøve sa...

Vi har nettopp gått tur i strålende solskinn, varmt!!!
Det varer ikke evig, så vi bare MÅTTE....

Nusselig liten kanin,da ;o)

En ting til...det er litt vanskelig å legge inn kommentar - må være logga på, tror jeg. Det fikser du lett på innstillinger :o)

Og så nevnte du noe om agility! Vi har prøvd det såvidt på dressurkurset. Nalle syns det meste var artig,tunneler og vippe var tøft, men han skjønner ikke vitsen med og hoppe hinder... Da bare labber han over. I skogen, derimot, da har'n MYE fart i seg!

Det som er viktig, er uansett å gjøre noe SAMMEN MED hunden. Nå har vi prøvd blodspor også, det er helt topp for Nalle!
Og så syns han det er moro å lære triks! Hundeskola skal holde kurs i Freestyle til våren. Jeg syns det ser litt latterlig ut...men det er muligens noe han vil like, så vi prøver vel det og!!

Nøve sa...

Har du sett hjemmesida til lappevennen? Der er det mye om agility. Og hos Vina..
http://www.lappevennen.dk/
http://vina.no/

Luna sa...

Her i ålesund er det bare regn og regn og atter regn.

Agility forbinder jeg litt med bråkete border collier. Så jeg lurer fælt på om det er noe for Luna puna, og om hun i så fall vil være like bråkete? he he. Luna bjeffer omtrent aldri. Hvis hun bjeffer, ser hun litt sånn forvirra ut etterpå, tror helst hun liker å være stille. Naboen er veldig imponert, han har hatt en liten dachs, med mye lyd i.

Takk for linkene, de skal jeg sjekke ut :)
Kjekt å ha noe å gjøre sammen ja