torsdag 9. oktober 2008

Tur i fjøra

I dag mellom jobbeøktene har vi kost oss nede i fjøra ved dyreklubben, der stortrives Luna. Det er om å gjøre å rulle seg oppi det som lukter aller værst - fuglebesj og halvråtne krabber er favoritter. Siden det bygges både på arbeids- og hjemmefronten, så må vi stikke avgårde av og til og ta oss en fredelig tur i mer rolige omgivelser.

Her er Luna med Dyreklubben i bakgrunnen.

Mmm.. krabbeskall

Luna er glad i å bade!

En våt hund

No skal barna snart hentes i barnehagen, og så er det vel snart på tide å lage litt middag.. Seinere i dag skal Ronny gjøre litt dugnadsjobb på løa, og så er det torsdag, og intet annet på tapeten. Det blir vel å være litt i hagen - som er full av matrialer og akkurat no to stk. snekkere som bråker og styrer. Luna har blitt vant til litt av hvert pga. all denne bygginga. Reagerer verken på sirkelsager eller når det høres ut som om noen skal slå seg vei inn i stua utenfra.. Vi var her til og med når de holdt på å sprenge vekk fjellgrunnen der vi holder på å bygge ut. Sirenen var litt skummel, men det gikk greit. No forlenger de bjelkelaget, et spetakkel, men Luna ligger å sover.. :) Men det skal bli godt å få litt husfred igjen altså! Ser på tegninga av det nye kjøkkenet som skal bygges, da holder vi ut, og gleder oss !

2 kommentarer:

Nøve sa...

Hei hei!
Moro å lese mer om Luna! Ho virker å være en helt typisk lapphund :o) Uredd og glad i alt. Men bade!!! DET vil ikke min Nalle...

Jeg legger inn link til bloggen deres, håper det er greit?

Luna sa...

Ja, det er en fantastisk rase. Helt greit :)