onsdag 15. oktober 2008

Litt av hvert

I dag starta vi dagen med å gå en lengre tur, siden Luna må være så mye inne på formiddagen pga. snekkerne i hagen. Best å holde hennne unna veien så de får arbeide :)

Vi gikk ned til sykehuset, og utenfor var der en stor hest! Den oppførte seg så rart, sto helt stille, så Luna ble litt skeptisk!! Hoppa og bjeffa litt og sånn, og matmor måtte le litt. Det er bare en statue..... Tilslutt turte hun bort å lukte på en hov, og jammen det var den ikke levende, men bare laga av metall. Alle som sto utenfor å røyka dro på smilebåndet. Det var litt komisk.

Seinere på dagen måtte vi ned på løa en tur, og der var hesteinnredninga kommet, og den var jammen fin! Skal ta med meg kamera neste gang vi er der inne. Type pegasus :

Gikk en liten tur når vi først var på de trakter, og på ridebana fant Luna en smokk. Lenge gikk hun med den med gummien i munnen, men det var ikke så lett å få tatt bilde av, så det ble bare ett med tutten feil vei.. men det var no litt moro likevel da :)


Liker å bære rundt på ting hun finner. Greit nok, så lenge det ikke er for ekkelt....

Etter middag og når Ronny og Hege dro på svømmehallen, dro jeg, Luna og Thomas (minstemann på 2år) på hundeklubben. Der var der ganske mange i dag for det var to grupper der på nybegynnerkurs. Berner sennen hunden som pleier å være der var det i dag også, og vi slapp de litt i "leikegrinda" og der herja de rundt en god stund. Det kjekkeste som fins er å få leke seg litt med andre hunder. Så det prøver vi å få til så ofte som mulig. Han her er 17 mnd, og ganske leken. Kjempegøy :)) Er ikke redd han selv om han er så stor, for han er veldig snill. Vi var på hundeklubben helt til Thomas løp rett inn i agilitybana, da dro vi hjem... :) Tror jeg heller skal ha med Hegemor neste gang, hun er litt roligere og gjør mer som jeg sier (he he, Thomas er en liten rakkar...)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei på dere.

Høres ut som om Luna er i samme "spøkelsesalder" som Milli. Det er mye som er litt småskummelt om dagen:o) Så søt hun var med smokken hun fant!

Ha en fin dag.

Hilsen Gry og Milli