torsdag 23. oktober 2008

Svømmer etter ender..

Vært mye på stall svorta de siste dagene, koselig plass. Bache viser seg å ikke være ponnien for oss av ymse årsaker, triste greier, for han er en søt liten ponnis...
Luna har bada i Lerstadvannet dag, så noen ender på vannet hun hadde lyst ut til, og så har ho leika seg med Balto. Hun prøver å leke med hestene også, men ja, det går ikke helt da... Hun er litt for uredd, så må passe litt på. Legger snuta inn i neseboret på hesten og hopper ned i lekestilling... jaaaja.. heldigvis snille hester :)
Nå blåser det fælt ute, og det har vært styggevær med regn og vind hele uka :/ Kjedelig, håper det bedrer seg snart...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så det regner og blåser hos dere også? Her har vi lite regn, men desto mere vind, og nå har den vart i 3 dager. Blir litt "ør". Milli blir ekstra vàr av alle de rare lydene i skogen. Moro å høre at Luna vil leke med hestene. Akkurat sånn er Milli med sauene, alt som er firbent er "lekbart" (hest var i største laget tror jeg, vi møtte noen i skogen, men det er vel bare et spørsmål om tid;o)

Luna sa...

Helt forferdelig vær. Hagler innemellom også faktisk. Fysj og fy..
Alt med fire bein er "lekbart" ja, he he, utenom kaninen kanskje, som heller er spisbar? Jeg vet ikke jeg.. Tør hvertfall ikke sleppe henne helt inntil den.. :)

Anonym sa...

For ett vær dere strir med! Men jammen er Luna og Milli litt av noen damer...bader i oktober,da gitt!

God helg uansett!