søndag 4. januar 2009

Snø og leik

I dag har vi kosa oss masse ute i snøen, og leika både med Balto og en annen hund vi møtte på vår vei; Junior :) Det er snø og kaaaldt.. Brr.. Frem med ullklærne.
Blir mest bilder i dag og, da jeg ikke har så mye å fortelle, men mange fine bilder :)Flott dame i snøen :)Luna nyter snøen i fulle drag :)


I farta !Luna og Junior !

full fart.. !


Sisten !


Junior var en snill kar :)


Tjohei !


Når vi kom hjem igjen var Balto ute så Luna fikk leke enda litt mer :)

En kjekk dag med masse frisk luft og lek med andre hunder, Luna er go å sliten :) I morgen begynner hverdagen igjen, men det skal vel gå greit, fint å få litt rutine på ting igjen igrunn.

6 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Bilder sier jo mer enn tusen ord (er det ikke det de sier). I hvertfall tydelig at Luna koser seg. Bildet med underteksten "I farta" var kjempeherlig!

Dere er heldige som har snø!!!! Lucky Luna:o)

Nina og Bonnie sa...

For noen fine bilder. Det er gøy å se bilder med hunder i farta. Enig med Gry, bilder sier mer enn tusen ord. Også sååå mye snø. Vi bruker ikke å få snø før uti mars. Da bruker det å lave ned her. Venter!!

Anonym sa...

Og så FIIIN Luna! :o)))

Lykke til med hverdagen igjen!

Marianne sa...

Så ut som Luna hadde en deilig dag, så mange å leke med, og så endelig litt snø. Lapphunder elsker jo snøen, så det er godt de får oppleve det også av og til.
Fine bilder med masse fart i...

Anonym sa...

Takk skal dere ha, ja det er herlig med snø, den er her enda, kom enda litt mer no i kveld :)
Det er ganske mange hunder her i nærheten, ikke noe som er kjekkere enn å leke med andre hunder tror jeg :) I dag prøvde hun å leke med de to nye ponniene som har kommet på stallen, de er heldigvis vant til hunder, så hun fikk lov å styre litt på uten at de fikk hetta.. :) Hei lappevennen og grattis med ny blogg hanne og marco ;)

Caroline sa...

Kjempeherlige bilder! Det er så kjekt å se andre sine hunder kose seg :) Håper alltid det er bilder med blogginnleggene^^
Fine Luna det :)