torsdag 1. januar 2009

Godt nytt år!

Nyttårsaften startet med middag hos svigers, med deilig julemat :) Lillesøstra til Ronny er ikke så liten lenger, 18 år på nyttårsaften, hipp hipp :)

På kvelden hadde vi litt folk her hjemme, nabojenta overnatta med Hege, og de var lenge oppe :) Luna var litt skeptisk til hva alt spetakkelet ute var, men det gikk over, og klokken 24 når det sto på som verst brydde hun seg ikke i det hele tatt. Mens alle var ute og sendte opp litt fyrverkeri laget jeg og Luna nattmat og trente litt på "high five" :)

Her slapper Luna av mens vi lager til nattmat på vårt nye fancy kjøkken :)

I dag skal vi i bursdagsbesøk til min mor, som er "nyttårsbarn". Det har snødd masse både i går og i dag, så no koser vi oss ute :)


Vi ønsker alle et godt nytt år !

7 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Godt nyttår. Så bra det gikk fint med Luna.

Skikkelig flott kjøkken du har fått deg. Moro med nytt. Også er dere heldig som har snø. Det er det dårlig med her.

Anonym sa...

GODT NYTT ÅR TIL DERE!!
Det kjøkkenet så stilig ut! Blir nesten moro å lage mat også da ;o)

Skal hilse så mye fra Børre! Det gikk sikkert bra med han inatt også. De bor i ett byggefelt, og det hadde vært endel smell på forhånd der også.
Kos dere!

Anonym sa...

Godt nyttår til dere Marte og Luna. Så deilig at Luna ikke reagerte noe særlig på rakettene.

Høres ut som en aktiv nyttårsaften, med besøk, nattmat og "high five":o)

Skikkelig stilig kjøkken. Gratulerer, da er det sikkert mye morsommere å lage noe der:o)

Anonym sa...

Takk takk, det er veldig stilig kjøkkenet, tror jeg må legge ut noen bilder snart og brife litt, hehe ;) Det er en halvøy med platetopp, pluss en vegg med kjøleskap og ovn og mikro, og en del med vask og vaskemaskin, er liksom i tre deler.. Vi er _veldig_ fornøyd med hvordan resultatet ble :)
Det var veldig deilig med Luna som ikke ble så redd rakettene ja, føler med charlie stakkar ( og Nina). Men hun er nok ikke så tøff som dixie som var ute og feira kl tolv! jøye meg :)
Det bare snør og snør her, no er her masse deilig nysnø! Var masse ute i snøen i går, Luna blir helt utslitt stakkar.. No er Ronny og Hege avsted for å kjøpe nye ski, de fra i fjor er for små.. Det skal bli kjekt :)

Anonym sa...

Hadde vært moro med kjøkkenbilder! Prisen trenger du ikke nevne...

Vi har ett skikkelig gammaldags kjøkken(gammalt hus også). Vi fikk tak i noe gammal innredning som ble pussa opp litt, kjøkkenbenkene ble heva til normal høgde, og det ble ganske koselig det og. Oppvaskmaskin savnes sjelden, vi er jo bare to. Syns jeg gjorde ett kupp da fikk jeg tak i en 50-talls gradestokk, den passa fint inn her :o)

Dixie sa...

For et fint kjøkken dere har fått! :) Og det var bra at det gikk så fint med Luna og rakettene! Dixie bryr seg mindre om rakettene ute enn inne, så det var derfor hun fikk bli med ut... Men hun reagerer veldig lite inne også nå i forhold til det hun gjorde på lille nyttårsaften og tidligere på året... :)

Godt nyttår! :)

Anonym sa...

Ja, legg ut noen bilder. Det er alltid gøy. Og bilder av snø. Har nesten glemt hvordan det ser ut. Snødde litt her i går kveld. Det må ha blåst bort igjen. Så ikke noe til det i dagtidlig.